Videosid Toto viimasest etteastest

Lehmavideo oli eelsoojendus Hagenis eelmise nädala lõpus toimunud võistlusele. Seal astusid Rath ja Totilas aga juba päriselt võistlustulle, saadeks tasuks 80,miskit% ja esikohad nii GP kui GP Specialis. Siin on videod nii soojendusest kui GP programmist.

Soojendus asbu siin.


Muide, Rath võib vist võistluse kordaläinuks lugeda. Nimelt saavutas ta oma teisel hobusel Danönchen OLD esikohad nii Prix st Georg kui Intermediaire I klassides.


Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Inspireerituna ühes blogis esitatud küsimusest sooviksin ka teada, kumb võidab- kas Valegro või Totilas?
Liidia ütles …
Kuigi ma ei ühineks meeleldi selle leeriga, kes karjub kui kohutavalt pinges ja ebaharmooniline on Totilase sõit, siis... ses suhtes, et kui sa võrdled neid kahte, siis Valegro on kahtlemata rohkem koostööaldis oma ratsanikuga. Tehnilise poole pealt loeksin mina ta ka "puhtamaks" hobuseks. Kui juurde panna see, et Charlotte on teinud kaks Euroopa meistrikate starti, kaks Maailmakarika finaali, ühe olümpia ja ühed maailmamängud ja kõike seda praktiliselt sama suure pinge alla võita, siis ilmselt ma usun, et tema on kahest kogenum ratsanik. Ja meile kõigile ju natuke meeldiks rohkem, kui kahe titaani heitlusest väljuks võitjana see paar, kes oma tiitli võlgneb tänu töötahtele ja oma higile ja verele, mitte vanemate suurele rahakotile... :D Jep, ma olen kallutatud ilmselgelt
Ingrid ütles …
Noh, vaadates Totilase viimaste aastate võistlusvormi, siis on tema puhul ka alati kahtluse all, kas või millistele järgnevatele võistlustele ta üldse jõuab.

Eks see ole kõigile teada, et hobused on üsna osavad ennast ka ise lõhkuma jms, aga kui nüüd filosofeerima hakata, siis võib-olla ei olegi parim hobune see, kes suudab oma piffide-paffide eest poole punkti võrra kõrgema skoori saada, vaid see, kes nende harjutuste korduva demosntreerimise (+ vahepealsete treeningutega) hakkama saab nii, et ta sealjuures kogu aeg katki ei lähe.

Ma olen ka ilmselt kallutatud... :P Aga samas oleks väga igav ju kogu aeg neutraalne olla?

P.S. Kogu see jutt muidugi ei välista mitte kuidagi seda, et Totilas võistlusel rohkem skoorida võiks kui Valegro.
Anonüümne ütles …
Samas on need kaks juba kohtunud ja siis väljus võitjana Totilas :P *

*seda osalt ka seetõttu, et Dujardin tegi tavatult palju vigu