Damon Hillist

Pärast seda, kui Totilasele Rath sadulasse torgati ja ta sellega läbi kukkus (sest noh, internetitrollide arust on viimati juulis startinud paari FEI rankingu neljas koht räme läbikukkumine (ja no see, et ta Rotterdamis Euroopakatel haledalt 3-5 kohti sai, olles alla aasta uue ratsutajaga koostööd teinud, on eriline luuserlus (eriti nõme oli seekord, kui ta Valegrot võitis))), oli kogu netikogukond minestamise äärel kui Damon Hill ja Helen La-makeeldunsedanimekirjutamast-rg koostöö lõpetasid. Siiani segastel asjaoludel jäi Saksa seeniormeeskond ilma oma suurimast staarist (sest Totilas on endiselt ju läbikukkunud ja ma sisimas kahtlustan, et sakslased pole talle siiani andeks andnud fakti, et ta Hollandis treenitud hobune on) ja ühest trumbist, et Riost kuldne meeskonna medal ära võtta. Tadaa - selle blogi pikim lause saigi just valmis.

Eeeeeenivei, Damon Hill tegi juba märtsis oma etteaste Equitana messil, seekord sadulas omanike 17-aastane tütar Jil Becks. 

Olgem ausad, see on väga hea hobuse esitlus, isegi kui me ei arvesta ratsaniku vanust ning ilmselt survet, mis sellele sõidule eelnes. Ja kuigi sellel hetkel polnud teada, mis plaanid omanikel hobusega on, siis praeguseks on kinnitatud, et paar asub võistlema noorte ratsutajate klassis - kuigi Jil kvalifitseeruks ka juunioritesse, ent arvestades hobuse kogemusi ja oskusi, ei peeta M klassi kuigi mõtekaks hüppelauaks.

Ja kuigi Helen ja Dami olid mu üks lemmikpaaridest, on mul natuke hea meel, et hobust ei antud mõnele teisele seeniorile sõita, vaid temaga hakkab võistlema uus tulija. Kujutate ette, kui teie ratsutamiskarjääri alguses teile selline oma ala tipptegija õpetajaks oleks sattunud?

Seega palju õnne kõigile noorratsutajtele, te võistlete nüüd maailma nr 2 hobuse vastu!

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
No olgem ausad- MAR & Co tegid ka kõik endast oleneva, et asi kiiva veaks. Oleks-poleks, on pahad poisid, aga vb oleks võinud oodata enne Totilase nänni müümisega (kes see takistussõitja oli, kes ütles, et enne Totilase piltidega T-särkide müüki olnuks mõistlik koos treenida)? Vb oleks pidanud enne pikemalt treenima enne avalikke esinemisi? Vb oleks pidanud kohe alguses pöörduma hollandlaste poole?

Ja võib-olla olid kohtunikud liiiiiga helded Totilase vastu ja hindasid teda lihtsalt üle. Mis pole ju koolisõidus teab-mis uudis.

Mul siiski on kahju, et Totilas ei võistle enam Edward Galiga. See oli maagiline, kuidas nad kokku sobisid. Sellist partnelust näeb võrdlemisi harva.
Liidia ütles …
Noh, ilmselt on nende peamine eesmärk siiski Totilase järglaste tekitamiseks vajaliku tooraine müümine - ja selle jaoks on ju promo vaja.
Anonüümne ütles …
Parim promo on ju rekordid ja võistlustulemused ;) Selles osas on töö tegelikult tehtud ja iseenesest võib Paul S. Totilase rahulikult erru lasta ja keskenduda ainult paaritustele.

Ega kasvataja ei vaata hobust T-särgi ja muude suveniiride alusel :D
Anonüümne ütles …
Ma vaatan huviga, mis saan Totilase järglasest Toto Jr. Lisaks on Galil üliäge Zonik tallis.
Anonüümne ütles …
See on Langehanenberg.

Minul on veel ilgelt kahju, et Helen enam Damon Hilliga ei sõida, aga tundub, et Jill Becks saab hobusega tõesti väga hästi hakkama ja nad näevad kenad koos välja. Eks oleks tore olnud, kui nad oleksid Riosse läinud Heleniga, sest noh, kaks medalit oleks suht-koht garanteeritud olnud. Aga see on juba kord ratsasport. Kui hobune pole sinu oma, pole midagi kindlat.

-Elis