Liivaku võistlus

Charlotte hankis siin vahepeal endale ühe lümfangiidipoisi ja seega ei saanud temaga korralikult trenni teha, seega tegin otsuse tema jaoks Liivaku võistlus vahele jätta.

Kuna Callistos on koolikutest ja köhimisest kenasti taastunud, siis temal polnud küll mingit vabandust võsitlust vahele jätma hakata ja nii me siis valmistusimegi viimased nädalad selleks. Eelnevalt jõudis ka James ära käia ja ta oli meie vahepealse arenguga väga rahul - eriti arvestades fakti, et me praegu olime 2 kuud järjest treeneri pilguta üksi hakkama pidanud saama.

Callistosele õpetasime viimastel kordadel Kilgis üksinda treilerisse sisenemist, ning nüüd meeldib talle see väga - Liivakult tagasi tulles koguni nii, et hobune marssis hoogsalt treileri juurde ega mallanud äragi oodata, millal talle puu lahti tehakse. Sisse minnes seisab ta ilusti ettepoole, et saaks poomi kinnitada.

Eem, paneme kinni selle ukse nüüd?
Esimesel päeval oli hobune väga tubli - ausalt, ma tol hetkel ei oleks osanud ta käest rohkem küsida ka. Hinnetelehed olid ka väga viisakad - 60,7% ja 6s koht. Kommentaaridena oli kirjas, et vajab rohkem painduvust ja sujuvust ning üleminekud võiks paremad olla. Muidugi, puhas oma viga oli see, et ma redikaga sõitma läksin hoolimata loast särgiväel võistleda. Ei tundunud nii palav, aga niipea kui must jakk selga sai, pidin ma peaaegu ära minestama - ja sel hetkel oli juba hilja midagi ette võtta, seega tuli üle elada.

Autor: Pressu8

Autor: Pressu8

Teisel päeval võtsin ma vastu ostuse hobust pisut rohkem painduma küsida ja natuke konkreetsemalt asju läbi sõita. Võib öelda, et tasus ära, sest tulemuseks oli 62% ja teine koht - tõsi küll, võistlejaid oli kõvasti vähem. Nüüd ootasid kohtunikud rohkem läbi selja tööd ja liikumist läbitulekut tagant ette. Aga jah, nii head kohta ma pole Callistosega veel koolisõidus saanud ja auhinnaks väike kinkekas, mille eest said kohe muretsetud uued koplipäitsed ning paar harja.

Enne kojuminekut õnnestus muidugi treileri rehv puruks sõita, niiet sai selle vahetamisega veel tegeletud.

Tõsine poseerimine rosetiga... hobune ilmselgelt eelistaks muru sööma minna

Aga nüüd on Charlotte kord - torikate esimene etapp on kohe-kohe ukse ees ja selleks valmistumine käib täie hooga.

Kommentaarid