Jõulukalender. 13

Kuna ei ole siin midagi nii, et viskame üks õhtu läbikukkumised õhku ja jääme nukrutsema, et kõik on pees, siis tänase pühapäeva, kolmanda advendi ja teeme-ema-juures-remonti päeva puhul annan ma lingi lahendustele.

The Ten Habits of Highly Effective Dressage Riders.

Ütleme nii, et minul isiklikult tööd veel on selles vallas.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Vikasn ka siia ühe lingi
http://www.behindthebitblog.com/2015/12/beautiful-mare-sells-for-totilas-like.html

Uhke oleks sellise hobuse omanik olla :)
Ingrid ütles …
Hobune on muidugi tore, aga artikkel on pealkirjastatud küll eriti tobedalt - et kui Totilast ei maini igaks juhuks, siis äkki jääb tähelepanuta? :D Umbes sama, kui võrdleks 5000 EUR-i ja 50000 EUR-i maksvat hobust - ligikaudu ju sarnane summa, eksole?
Liidia ütles …
Kuigi hobune on lahe, siis jah, pealkiri on eksitav. Mis puutub sellise hobuse omamisse - ei ütleks ära, kui see miljon oleks selline taskuraha tüüpi summa. Ent pidada Eestis sellise väärtusega hobust oleks kerge õudusunenägu vist... Mul oleks ilmselt igas boksinurgas kaamera, kopliteel kaamera, koplis kaamerad ja hullumaja polsterdusega aiad ja pinnas.

Pealegi, nii nagu me õppisime Totilase loost, siis imehobuse omamine ei tee sinust automaatselt maailmameistrit. Ning palju lihtsam on istuda oma tori mära seljas ja kurta, et noh, pole hobusel seda sammu kui istuda miljonite otsas ja ikka pähe saada :D
Anonüümne ütles …
Nii õrnad :)

Eestiski on müüdud musta värvi sonsu loomuga koolisõiduhobust kui mini Totilast. Sest noh sonsu oli ka musta värvi :)