TIHS - koolisõitjad

Ainuke osalejatepaar, kelle pilt mul olemas on -
Inessa Merkulova ja Mister X
Mulle meeldib, et Horseshow koolisõidu väikesest sõidust on välja kasvanud Maailmakarika etapp. Ja kui siia juurde mõelda, et vahepeal räägitakse, et Horseshow'le poleks üldse mingit koolisõitu vajagi... Siis jah, minul igal juhul on hea meel, et kuigi ma ise ei saa nüüd ilmselt kunagi seal võistleda (mhm, sest enne kui oli Prix st George, siis mul oli tohutult võimalust ju), siis vähemalt vaatemäng on nüüd igal juhul põnevam ning võistlejate paraadki on muljetavaldav. Kuna ma ise olin masterlisti lahti lüües selles seisus, et tundsin ära ainult 2 nime, siis ma nüüd googeldasin kõigi teie eest lihtsamad asjad välja. Palju õnne, säästsin teile 2 tundi!
 
Kõik FEI Rankingud on siinkohal 31.08.2014 seisuga.

Inna Logutenkova ja Don Gregorius Ukrainast. Nende FEI Ranking on 94, WEGil sõitsid ennast Grand Prix's 45-le kohale. Treenib Belgias, Sjef Jansseni käe all. Alustas ratsutamist 10 aastaselt, esimesed stardid tegi takitsusõidus.

Malin Hamilton ja Fleetwood, Rootsist. FEI Ranking 79, peab koos abikaasaga Rootis ratsakooli, olles ise seal ka treener. Alustas ratsutamist lapsena, ent nagu paljud teismelised kaotas mingil hetkel huvi hobuste vastu. Aga nagu ka paljude teiste puhul, tuli huvi täiskasvanueas tagasi.

Per Duvefelt ja Edvin, samuti Rootsist. FEI Ranking 504. Treener nii koolisõidus kui takistussõidus, ainuke FEI Rankingu punkte andud võistlus oli sel suvel Ypäjäl, kus lõpetas nii GP kui Specialis 5-l kohal.

Inessa Merkulova ja Mister X, Venemaalt. FEI Ranking 43, WEGil lõpetasid GP 27-l ja Speciali 26-l kohal. On esindanud Venemaad Maailmamängudel  kolmel korral ning osalenud Maailmakarika finaalis kahel korral.

Tatiana Dorofeeva ja Kartsevo Upperville, Venemaalt. FEI Ranking 261, WEGil GP sõidus koht 90.

Marina Aframeeva ja Vosk, ka Venemaalt. FEI Ranking 84, WEGi GPs 55 koht. Marinat treenib tema õde Inessa Poturaeeva spordikeskuses Новый Век.

Sandra Sysojeva ja Forvater, Leedust. FEI Ranking 401. Osales sel aastal ka Baltic League karikal, võttes sealt seenioritest esikoha.

Anna-Leena Meller ja Mauser, Soomest. FEI Ranking 380. Peab koos abikaasaga ratsakooli Lohjas.

Kira Kanerva ja Dorazio, Soomest. FEI Ranking 592. Veterinaar, kelle treeneriteks on Kikko Kalliokoski ja Jonny Hilberath.

Elisabet Ehrnrooth ja Wizard II, Soomest. FEI Ranking 266, selleaastane Soome meistrivõistluste pronksine paar.

Ja viimaks see, kellele ma kõik saame kaasa elada ja pöialt hoida -  Dina Ellermann ja Landy's Akvarel. FEI Ranking 161. WEGil  GPs 77 koht. Mitmekordsed Horseshow võitjad, Eesti meistrid ja üldse olete te ilmselt isegi paremini kursis kõigi saavutustega.

Kommentaarid

Anonüümne ütles …
Aitäh - nii on tõesti lihtsam, kui mingid pidepunktid juba olemas.
Aga kuna ma ka googeldasin pisut - siis lisaks veel, et Inessa Merkulova ja Inessa Poturaeva on tegelikult üks ja sama inimene :-)
Liidia ütles …
Ma avastasin ka selle pisut hiljem.