Ah, hea küll.
Me käisime kliinikus, pidime sügisel niikuinii minema ja pealegi tegi hobune sellist "ratsmelonke" moodi asja, ja noh, ei olnud väga tore teda sõita.
Võtsime isegi varustuse kaasa ja Tiia ja demonstreerisime ka sadulas seda longet. Mida aga polnud, oli longe. No mitte midagi kohe polnud, painutamisel ka. Eks siis naerdi mu pihta natuke ja öeldi,e t hobune on terve ja luumõra võib ära unustada ja hakata trenni tegema ja hüppama ja kõiki asju.
Hambad olid tervead ja mingi konks oli ka kuskil aga need tehti ilusti ära ja kõik.
Hiljem kodus oli sepp ka kohal ja avastas ühel esijalal väikese kiilumädaniku, me nüüd siis ravime seda hoopiski.
Aga muidu on nii, et täitsa on... hobune ja täitsa nagu päris trenni moodi hakkab asi välja nägema. Ma endiselt väga ei taha ülepingutada, aga traaviosa on täiesti terve hobuse kogustes peaaegu, lihtsamalt ainult. Ei mingeid küljendamise, traaverseid, pikendusi ega asju. lihtsalt üritaks saada ühtalse rütmis töötraavi ja sealt hakkaks edasi vaatama. Galopp jääb pisut väiksemaks osaks esialgu, aga hakkan tasapisi seda ka rohkem tegema.
Ja siis peabkeegi osavam mees tulema ja hüppama temaga natuke enne kui ma ise uuesti alustan, aga muidu on natuke vahva jälle päriselt sõita. Aasta ikkagi ju.

Kommentaarid